Відкритий пиріг з сиром фета і шпинатом: рецепт Руслана Сенічкіна

25 січня 2018, 12:27
Готуємо дієтичний пиріг за рецептом відомого телеведучого

Універсальна корисна страва, яка підійде і для сніданку, і для обіду, і вечері. Тісто для неї готується з горіхів і вівсяної муки, а до начинки додаються тільки яйця, сир, зелень і спеції.

Відкритий пиріг з сиром фета і шпинатом

Реклама

Інгредієнти:

Тісто:

Реклама
  • мука вівсяна – 100 г
  • борошно горіхове 100 г
  • крохмаль – 2 ст. л.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • вода – 3 ст. л.

Начинка:

  • яйце – 3 шт.
  • сир – 150 г
  • шпинат – 200 г
  • спеції за смаком

Рецепт приготування:

1. В окремому посуді перетираємо вівсяні пластівці і мигдаль, додаємо оливкову олію, воду і перемішуємо. Виливаємо суміш до форми і випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Реклама

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

2. На оливковій олії тушкуємо шпинат. До окремої миски розбиваємо яйця, додаємо крохмаль і спеції. До приготовленої суміші додаємо шпинат.

3. До форми з тістом виливаємо приготовану начинку і додаємо сир фета. Запікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Фото: прес-служба

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом швидкої піци на кефірі. Ми також розповідали, як приготувати трубочки з листкового тіста з грибами.

Дивіться відео, як приготувати іспанську картопляну тортилью: