Освіжаючий літній напій: як приготувати кавунову сангрію

27 липня 2018, 13:00
Сангрія з рожевого вина з кавуном, малиною, персиком і лаймом

Сангрія з кавуном. Фото: Vibrant Food

Сангрія – це традиційний іспанський напій. Як правило, сангрія готується з червоного вина з додаванням яблук і апельсинів. Але якщо ви візьмете рожеве вино і добавите кавун, персик і малину, смак напою буде більш свіжим і тонким.

Сангрія з кавуна з малиною та персиками

Реклама

Складові:

  • 750 мл холодного рожевого вина
  • 3 столові ложки лікеру Triple Sec або Grand Marnier
  • 3 столові ложки рідкого меду
  • 1 чашка малини (бажано суміші червоної і білої)
  • 1/2 чашки нарізаного кавуна
  • 1/2 персика, тонко нарізаного
  • 5-6 тонких скибочок лайма
  • лід

Рецепт приготування: 

  1. У великий глек налити вино, лікер і мед.
  2. Додати малину, кавун, персик і лайм; обережно перемішати.
  3. Охолодити протягом 3-4 годин. Подавати сангрію разом з льодом.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" розповідав, скільки можна зберігати відкриту пляшку вина. Ми також ділилися порадами, як швидко охолодити вино. Крім цього, ми писали, як приготувати смачний домашній лаймад.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати домашнє вино з ожини: