Небезпечно, ласуни: підвищений рівень цукру пов'язаний з депресією

19 червня 2017, 04:26
Аніта Луценко розповіла, що цукор активізує всі запальні процеси в організмі

Аніта Луценко. Фото: instagram.com/anitasporty

Підвищений рівень цукру безпосередньо пов'язаний зі станом відчаю і депресією. Про це розповіла фітнес-тренер Аніта Луценко.

У Instagram вона написала пост про шкоду цукру в рамках 14-денного експерименту.

Реклама

"Зазвичай відразу після того, як ви з'їдаєте солодощі, почуваєтеся краще. Але в довгостроковій перспективі цукор послаблює здатність тіла боротися зі стресом і викидати правильні, поліпшують настрій речовини. Наприклад, дофамін", – написала Аніта.

Вона також додала, що цукор активізує всі запальні процеси в організмі.

"Організму нікуди діватися в такій ситуації крім як психологічно починати розклеюватися", – запевняє тренер.

Реклама

Також вона показала корисну вправу, спрямовану на опрацювання косих м'язів живота.

"Кожен раз дотик пальцями статі (обов'язково) 60 сек працюємо 30 сек відпочинок – всього 3 підходи", – уточнила вона.