Гарбузовий суп
Телеведуча новин "Сьогодні" Ольга Грицик завітала на програму "Ранок з Україною" і розповіла про свою одну з найулюбленіших страв. Як зізналася Ольга, приділяти багато часу кухні вона не любить. Але її улюблений гарбузовий крем-суп готується швидко, та й чудово смакує взимку.
Один із секретів гарбузового крем-супу – імбир і гострий перець. Саме ці інгредієнти допомагають зігрітися.
Гострий крем-суп з гарбуза
Інгредієнти
- Чищений гарбуз – 500 г
- Помідор – 2-3 шт
- Червоний солодкий перець – 2 шт
- Часник – зубчик
- Свіжий імбир – 40 г
- Гострий перець – стручок
- Натертий пармезан – 1 уп.
- Оливкова олія – 100 мл
- Гарбузове насіння – 30 г
- Сіль – дрібка
Як приготувати:
- У розігріту каструлю налити оливкову олію. Покласти часник, нарізаний солодкий і гострий перці та помідори.
- Трохи протушкувати, посолити та додати нарізаний гарбуз.
- Залити водою і готувати, поки овочі не стануть м’якими. Зняти з плити і перебити блендером.
- Наприкінці додати натертий імбир. Розкласти по тарілках і посипати натертим пармезаном. Прикрасити страву гарбузовим насінням.
А тут знайдете рецепт корисного бурякового салату від телеведучої Марини Кухар.