Ольга Грицик поділилась рецептом гострого крем-супу з гарбуза

11 грудня 2020, 13:30
Телеведуча новин "Сьогодні" Ольга Грицик у "Ранку з Україною" розповіла про свою улюблену страву

Гарбузовий суп

Телеведуча новин "Сьогодні" Ольга Грицик завітала на програму "Ранок з Україною" і розповіла про свою одну з найулюбленіших страв. Як зізналася Ольга, приділяти багато часу кухні вона не любить. Але її улюблений гарбузовий крем-суп готується швидко, та й чудово смакує взимку.

Фото: телеведуча Ольга Грицик

Один із секретів гарбузового крем-супу – імбир і гострий перець. Саме ці інгредієнти допомагають зігрітися.

Реклама

Гострий крем-суп з гарбуза

Інгредієнти

Реклама
  • Чищений гарбуз – 500 г
  • Помідор – 2-3 шт
  • Червоний солодкий перець – 2 шт
  • Часник – зубчик
  • Свіжий імбир – 40 г
  • Гострий перець – стручок
  • Натертий пармезан – 1 уп.
  • Оливкова олія – 100 мл
  • Гарбузове насіння – 30 г
  • Сіль – дрібка

Як приготувати:

  1. У розігріту каструлю налити оливкову олію. Покласти часник, нарізаний солодкий і гострий перці та помідори.
  2. Трохи протушкувати, посолити та додати нарізаний гарбуз.
  3. Залити водою і готувати, поки овочі не стануть м’якими. Зняти з плити і перебити блендером.
  4. Наприкінці додати натертий імбир. Розкласти по тарілках і посипати натертим пармезаном. Прикрасити страву гарбузовим насінням.

А тут знайдете рецепт корисного бурякового салату від телеведучої Марини Кухар.