Обід за 15 хвилин: паста з креветками і цукіні

24 лютого 2019, 07:31
Ця смачна страва готується легко і швидко

Паста з креветками і цукіні

Паста з креветками, цукіні, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для обіду. Ви можете посипати готову страву тертим пармезаном.

Паста з креветками і цукіні

Інгредієнти:

  • 1/2 упаковки пасти
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 цукіні або молодий кабачок
  • 2 зубчики часнику
  • 200-300 г великих креветок
  • 200 мл жирних вершків
  • Сіль, мелений перець
  • Мускатний горіх

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.
  2. Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на крупній тертці.
  3. Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.
  4. Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м'якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.
  5. Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам'ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву "С". Якщо вони згорнулися в букву "О", це означає, що ви їх перетримали.
  6. Наприкінці додайте пасту, перемішайте. Готово!


Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з креветками, авокадо і картоплею. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати піту з салатом з курки і овочів. Крім цього, ми ділилися рецептом котлет з фаршу з часником.

Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом: