Новий тренд на страви-гібриди підкорює світ: що таке сушірріто і з чим його їдять

2 серпня 2016, 12:12
Першим це придумав Пітер Йєн, який зареєстрував свою торгову марку сушірріто ще 2008 року

<p><span>Новий тренд світової кухні.&nbsp;</span>Фото: instagram</p>

Реклама

У світовій кухні з'явився новий тренд – гібридні продукти, які користуються попитом у любителів смачно поїсти.

Шаурма, хот-дог, піца і бурітто потроху втрачають свою популярність. Їм на зміну прийшов сушірріто.

Цей фаст-фут об'єднує в собі суші і буріто, коли в норі і рис для ролів загортають не рибу і морепродукти, а фарш, боби, томати, сир, авокадо і подібну начинку.
При цьому її щедро приправляють сальсою і пікантними соусами.

Реклама

Примітно, що першим це придумав Пітер Йєн, який зареєстрував свою торгову марку сушірріто ще 2008 року.

Тепер же цей вид фаст-фуду став дуже популярним, а любителі сфотографувати свою їжу заполонили Instagram знімками з апетитним і трохи дивним перекусом під хештегом #sushirrito.