Німецький картопляний салат: рецепт від Даші Малахової

11 вересня 2018, 17:46
Даша готує картопляний салат із додаванням маринованих опеньків

Картопляний салат з грибами Фото: dashamalahova.com

Замовляючи класичний віденський шніцель в Австрії або ковбаски в Німеччині, вам неодмінно запропонують як гарнір традиційний картопляний салат. Але подавати такий салат можна і просто так, без м'ясної "компанії". Сьогодні готуємо німецький картопляний салат "по-українськи" – з маринованими опеньками і корнішонами!

Німецький картопляний салат

Реклама

Складові:

  • 300 г дрібної картоплі
  • 50 г корнішонів
  • 50 г маринованих опеньків
  • Зелена цибуля
  • Оливкова олія
  • 1-2 ст. ложки сметани
  • Гірчиця в зернах
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування:

  1. Картоплю відварити до готовності.
  2. Гірчицю в зернах змішайте з невеликою кількістю оливкової олії. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю, корнішони і мариновані опеньки.
  3. Додайте сметану і перемішайте.
  4. До готової заправки додайте картоплю, посоліть і поперчіть. Перемішайте і подавайте до столу.

Напомним, ранее мы писали, як приготувати осінній салат з грушею і сиром. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом картопляного салату з фетою, помідорами чері та зеленню.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати далекосхідний салат за рецептом Олексія Суханова:

Замовляючи класичний віденський шніцель в Австрії або ковбаски в Німеччині, вам неодмінно запропонують як гарнір традиційний картопляний салат. Але подавати такий салат можна і просто так, без м'ясної "компанії". Сьогодні готуємо німецький картопляний салат "по-українськи" – з маринованими опеньками і корнішонами!

 

Реклама

Німецький картопляний салат

 

Складові:

 

300 г дрібної картоплі

50 г корнішонів

50 г маринованих опеньків

Зелена цибуля

Оливкова олія

1-2 ст. ложки сметани

Гірчиця в зернах

сіль

перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ідея для осінньої вечері: теплий салат з курячою печінкою і яблуками

Рецепт приготування:

 

Картоплю відварити до готовності.

Гірчицю в зернах змішайте з невеликою кількістю оливкової олії. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю, корнішони і мариновані опеньки.

Додайте сметану і перемішайте.

До готової заправки додайте картоплю, посоліть і поперчіть. Перемішайте і подавайте до столу.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати осінній салат з грушею і сиром. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом картопляного салату з фетою, помідорами чері та зеленню.

 

Дивіться відео, як приготувати далекосхідний салат за рецептом Олексія Суханова: