Названий кращий овоч проти найнебезпечніших хвороб

27 листопада 2017, 09:05
Цей продукт збагачений вітамінами B1, B2, B3, B6, фолієвою кислотою і кальцієм

Часник дуже корисний. Фото: pixabay.com

Часник є натуральним антибіотиком, який до того ж може боротися з бактеріями і вірусами, а також допомагає запобігти деякі види раку. Його "лікувальні" властивості пов'язані з серосодержащим з'єднанням, аллицином. Воно міститься в свіжому, подрібненому часнику, повідомляє "Обозреватель".

Кожні 100 грамів часнику містять близько 150 калорій. Часник також збагачений вітамінами B1, B2, B3 і B6, фолієвою кислотою, вітаміном C, кальцієм, залізом, магнієм, марганцем, фосфором, калієм, натрієм і цинком.

Реклама

Споживання часнику може допомогти в лікуванні або профілактиці багатьох захворювань, таких як:

  • Стійка до антибіотиків синьогнійна інфекція, що вражає дихальну систему, шлунково-кишковий тракт, м'які тканини, нервову та інші системи організму.
  • стафілокок
  • грибкові інфекції
  • цитомегаловірусні інфекції
  • Бактеріальні інфекції, викликані бактерією Хелікобактер пілорі
  • Афлатоксікоз, пов'язаний з мікотоксином
  • Кандидозні (дріжджові) інфекції
  • Інфекції ВІЛ-1
  • Множинні лікарські резистентні клострідіальние інфекції
  • Стрептоккоковие інфекції
  • вібріон інфекції
  • Вірусні бактеріальні інфекції: герпес (тип 1 і 2), везикулярний стоматит, вірус парагрипу (тип 3), вірус коров'ячої віспи і риновіруси (тип 2).

Використання часнику в якості лікування багатьох захворювань і злоякісних новоутворень було інтегровано протягом століть, починаючи з Гіппократа, який радив своїм пацієнтам споживати велику кількість тиск часнику, щоб лікувати рак.

Часник асоціюють з лікуванням 167 проблем здоров'я і захворюваннями. Однак більшість досліджень показують, що найбільш домінуюча роль часнику полягає в лікуванні або запобіганні серцевих захворювань і раку.

Реклама

Нагадаємо, раніше ми писали, яка їжа викликає рак. А також розповідали, які продукти допомагають боротися з раком.

Крім цього, сайт "Сегодня" повідомляв, що фахівці з Американського товариства клінічної онкології заявили: навіть помірне вживання алкоголю є фактором, що підвищує онкологічний ризик.