Наташа Корольова згадала своє коріння, примірявши образ української господарки (фото)

5 червня 2015, 10:40
Співачка знялася в оригінальній фотосесії

Наташа Корольова фото:tele.ru

Співачка Наташа Корольова прикрасила обкладинку російського глянцю в образі української господині. Корольова в інтерв'ю розповіла про кулінарні вподобання власної сім'ї – повідомляє tele.ru.

"Розвію міф про те, що всі дівчата з України мало не з пелюшок відмінно готують. Чесно кажучи, мене взагалі ніхто цьому не вчив. У сім'ї готувала бабуся, і всіх це влаштовувало, тому що вона велика майстриня. Вареники, млинці з сиром, з маком, різноманітні домашні ковбаски – все це вона вміла робити. Мама ж моя цілими днями працювала" – зізналася співачка.

Реклама

фото:tele.ru

Вперше співачка встала до плити, коли вийшла заміж: "У той час Інтернету не було, і, щоб дізнатися рецепти, я дзвонила подружці до Києва. Під її диктовку варила борщ. Не все відразу виходило гладко. Якось пробувала наліпити вареники, але тісто чомусь виявилося несмачним, товстим. Я досі з ним на ви. Не виходять у мене ні млинці, ні пироги. Зате супчики, бульйончик, борщі і щі – смакота! І ще салати всілякі. Це зараз всі без розуму від різних листів і оливкового масла. Мені пощастило – ні в першому, ні в другому шлюбі приготування їжі не було моїм обов'язком. Роблю це лише при бажанні і можливості. Якщо нема коли, значить, чоловік сам собі приготує" – розповіла Корольова в інтерв'ю журналу  tele.ru.

Реклама

Співачка розповіла, що варить бульйон на три дні: "Головне правило в нашій сім'ї: їжа повинна бути свіжа. Позавчорашніх котлет ви у нас в холодильнику не знайдете. Навіть супи не затримуємо довше доби. Роблю так: варю бульйон на три дні, і кожен заправляє його, чим хоче. Архіп може засипати туди вермішель, Сережа – накришити курочку. Мої чоловіки віддають перевагу м'ясу".