"На швидку руку": прості рецепти смачних і ситних бутербродів

30 серпня 2017, 07:12
Приготувати ці сендвічі можна за 15 хвилин

Бутерброди дуже ситні. Фото: pixabay.com

Вранці нам потрібно швидко поїсти, але готувати зовсім не хочеться. Саме для таких випадків є кілька простих рецептів смачних і ситних бутербродів "на швидку руку", повідомляє paragrams.com.

  • Бутерброд з ковбасою і сиром

Складові:

Реклама
  1. батон;
  2. ковбаса;
  3. сир;
  4. майонез, кетчуп.

Готуємо бутерброд з ковбасою і сиром

Для того, що б приготувати такий бутерброд, потрібно нарізати кубиками сир і ковбасу, а потім перемішати їх з майонезом. На решітку потрібно викласти шматочки хліба, на них рівномірно розкласти отриману суміш з майонезу, сиру, ковбаси і поставити в духовку на 15 хвилин. Через 15 хвилин хрусткі і смачні бутерброди готові.

  • Бутерброди з сирною намазкою

Складові:

Реклама

  1. сир – 200 грамів;
  2. сметана – 3-4 столових ложки;
  3. перець болгарський (середній);
  4. зелень;
  5. сіль;
  6. перець чорний;
  7. часник – 1 зубочок;
  8. хліб (або батон або хлібці, крекери, маца).

Готуємо бутерброди з сирною намазкою

Сир потрібно розтерти зі сметаною (можна просто збити блендером), додати в суміш дрібно нарізаний кубиками болгарський перець (якщо перець буде кольоровий, бутерброди вийдуть красивішими), нарізану дрібно зелень, перець і часник, видавлений через прес. Все це знову ретельно перемішати.

Реклама

Нарізані шматочки хліба намазати отриманою сумішшю і прикрасити шматочком свіжого огірка або редиски.

  • Бутерброд з жовтковою пастою

Складові:

  1. яєчний жовток варений – одна штука (15 г);
  2. масло вершкове – 4 г;
  3. хліб пшеничний – 30 г;

Готуємо бутерброд з жовтковою пастою.

Яєчний жовток необхідно змішати з розм'якшеним вершковим маслом до однорідного стану, сформувати "коржі" з отриманої маси і викласти їх на нарізаний батон.

  • Бутерброд "Святковий" із шпротами

Складові:

  1. батон – 2 скибочки;
  2. часник – 1 зубочок;
  3. майонез – 20 г;
  4. яйце – 1 шт;
  5. огірок солоний – 2 скибочки;
  6. шпроти – 4 шт.

Ці бутерброди робляться трохи довше, ніж попередні, але вони варті того, щоб "повозиться". Спочатку потрібно підсушити в духовці нарізаний хліб. Після того, як шматочки хліба охолонуть, потрібно натерти часником, намазати майонезом і присипати тертим жовтком. Зверху потрібно покласти шпроти і шматочок свіжого огірочка.

Ось такі рецепти бутербродів "на швидку руку" допоможуть вам нагодувати гостей і порадувати себе і свою сім'ю.

Бутерброд з ковбасою і сиром

Складові:

батон;

ковбаса;

сир;

майонез, кетчуп.

Готуємо бутерброд з ковбасою і сиром

Для того, що б приготувати такий бутерброд, потрібно нарізати кубиками сир і ковбасу, а потім перемішати їх з майонезом. На решітку потрібно викласти шматочки хліба, на них рівномірно розкласти отриману суміш з майонезу, сиру, ковбаси і поставити в духовку на 15 хвилин. Через 15 хвилин хрусткі і смачні бутерброди готові.

Бутерброди з сирною намазкою

Складові:

сир – 200 грамів;

сметана – 3-4 столових ложки;

перець болгарський (середній);

зелень;

сіль;

перець чорний;

часник – 1 зубочок;

хліб (або батон або хлібці, крекери, маца).

Готуємо бутерброди з сирною намазкою

Сир потрібно розтерти зі сметаною (можна просто збити блендером), додати в суміш дрібно нарізаний кубиками болгарський перець (якщо перець буде кольоровий, бутерброди вийдуть красивішими), нарізану дрібно зелень, перець і часник, видавлений через прес. Все це знову ретельно перемішати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт дня: гостра курочка в маринаді з огірком

Нарізані шматочки хліба намазати отриманою сумішшю і прикрасити шматочком свіжого огірка або редиски.

Бутерброд з жовтковою пастою

Складові:

яєчний жовток варений – одна штука (15 г);

масло вершкове – 4 г;

хліб пшеничний – 30 г;

Готуємо бутерброд з жовтковою пастою.

Яєчний жовток необхідно змішати з розм'якшеним вершковим маслом до однорідного стану, сформувати "коржі" з отриманої маси і викласти їх на нарізаний батон.

Бутерброд "Святковий" із шпротами

Складові:

батон – 2 скибочки;

часник – 1 зубочок;

майонез – 20 г;

яйце – 1 шт;

огірок солоний – 2 скибочки;

шпроти – 4 шт.

Ці бутерброди робляться трохи довше, ніж попередні, але вони варті того, щоб "повозиться". Спочатку потрібно підсушити в духовці нарізаний хліб. Після того, як шматочки хліба охолонуть, потрібно натерти часником, намазати майонезом і присипати тертим жовтком. Зверху потрібно покласти шпроти і шматочок свіжого огірочка.

Ось такі рецепти бутербродів "на швидку руку" допоможуть вам нагодувати гостей і порадувати себе і свою сім'ю.