М'ясний рулет з гарбузом і горіхами: рецепт дня

29 листопада 2019, 12:17
Рецепт смачного м'ясного рулету в духовці

М'ясний рулет з гарбузовою начинкою

М'ясні рулети завжди виглядають на столі дуже ефектно . До того ж, користуючись однією і тією ж технологією і лише змінюючи начинки, можна готувати абсолютно різні за смаком страви.

Дивіться відео, як приготувати гарбузовий хліб:

Реклама

Ми розповімо, як зробити рулет зі свинини з гарбузом, горіхами, часником і перцем чилі. Обов'язково видаліть насіння з останнього – воно дуже гостре.

Читайте також:

Реклама

Рулет зі свинини з гарбузом і горіхами

Час приготування:

  • 1.5 години

Інгредієнти:

Реклама
  • Цілий шматок свинини вагою 1 кг
  • 120 г м'якоті гарбуза
  • 80 г горіхів
  • 4 зубчики часнику
  • 1/2 перцю чилі
  • Сіль перець

Спосіб приготування:

  1. Покладіть м'ясо на обробну дошку.
  2. Зробіть по центру уздовж волокон надріз, не доходячи до низу 1/2 см.
  3. Розведіть м'ясо руками і зробіть глибокі поперечні надрізи всередині шматків пласта справа і зліва, уздовж, не доходячи до кожного краю 1/2 см.
  4. Розкрийте шматок м'яса як книгу. Надріжте потовщені місця, якщо вони є, накрийте м'ясо плівкою і відбийте молотком так, щоб товщина шару була від 5 мм до 1,5 см, в залежності від величини самого шматка.
  5. Приготувати начинку. Гарбуз, горіхи, часник і чилі подрібнити в блендері. Посолити і поперчити начинку за смаком.
  6. М'ясо натерти сіллю і перцем. Розкласти зверху начинку, розрівняти, згорнути в рулет. За бажанням скріпити кулінарною ниткою або дерев'яними шпажками.
  7. Покласти рулет в рукав для запікання, закріпити рукав відповідно до інструкції на упаковці.
  8. Запікати в попередньо розігрітій до 190-200 °С духовці протягом 35-40 хвилин або до готовності.

З чим подавати м'ясний рулет

Ця страва не потребує гарнір, але ви можете доповнити його свіжим хлібом або салатом із зелених овочів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .