М'ясний рулет з фаршу Фото: depositphotos.com
З м'ясного фаршу, овочів, хлібних крихт і американського соусу барбекю можна приготувати дуже смачну страву. Марта Стюарт рекомендує подавати її з "легким" картопляним пюре, де замість масла і молока використовується кефір, натуральний йогурт або пахта.
М'ясний хлібець з овочами
Складові:
- Морква, маленька, нарізана – 2 шт.
- Стебла селери, нарізані – 2 шт.
- Лук – 1/4 середньої цибулини
- Хлібні крихти або панірувальні сухарі – 1/4 чашки
- Білок – 1 шт.
- Яловичий фарш – 350-450 г
- Соус барбекю – 1/4 чашки
- Сіль, перець.
Рецепт приготування:
- Розігріти духовку до 230 С.
- В кухонний комбайн покласти овочі, яєчний білок і хлібні крихти. Все змішати до однорідної маси.
- У великій мисці з'єднати фарш, овочі, 1 чайну ложку солі і 1/8 чайної ложки перцю.
- Вистелити деко фольгою.
- Викласти фарш на фольгу і сформувати хлібець довжиною близько 15 см.
- Змастити зверху половиною соусу барбекю.
- Запікати в духовці 25-35 хвилин, поки внутрішня температура в фарші не досягне 71 С.
- Коли пройде половина часу запікання, витягнути "хлібець" і змастити його соусом. За бажанням підрум'янити готову страву під грилем.
- Подавати з картопляним пюре.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: