М'ясний хлібець з цибулею і морквою: рецепт від Марти Стюарт

10 січня 2019, 10:00
Така страва – ідеальний рецепт для швидкого обіду

М'ясний рулет з фаршу Фото: depositphotos.com

З м'ясного фаршу, овочів, хлібних крихт і американського соусу барбекю можна приготувати дуже смачну страву. Марта Стюарт рекомендує подавати її з "легким" картопляним пюре, де замість масла і молока використовується кефір, натуральний йогурт або пахта.

М'ясний хлібець з овочами

Реклама

Складові:

  • Морква, маленька, нарізана – 2 шт.
  • Стебла селери, нарізані – 2 шт.
  • Лук – 1/4 середньої цибулини
  • Хлібні крихти або панірувальні сухарі – 1/4 чашки
  • Білок – 1 шт.
  • Яловичий фарш – 350-450 г
  • Соус барбекю – 1/4 чашки
  • Сіль, перець.

Рецепт приготування:

  1. Розігріти духовку до 230 С.
  2. В кухонний комбайн покласти овочі, яєчний білок і хлібні крихти. Все змішати до однорідної маси.
  3. У великій мисці з'єднати фарш, овочі, 1 чайну ложку солі і 1/8 чайної ложки перцю.
  4. Вистелити деко фольгою.
  5. Викласти фарш на фольгу і сформувати хлібець довжиною близько 15 см.
  6. Змастити зверху половиною соусу барбекю.
  7. Запікати в духовці 25-35 хвилин, поки внутрішня температура в фарші не досягне 71 С.
  8. Коли пройде половина часу запікання, витягнути "хлібець" і змастити його соусом. За бажанням підрум'янити готову страву під грилем.
  9. Подавати з картопляним пюре.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: