Мус з авокадо та фісташок: готуємо низькокалорійний десерт за рецептом Аніти Луценко

10 вересня 2018, 15:00
Такий мус подарує вам порцію корисних жирів і білка без зайвих калорій

Аніта Луценко Фото: instagram.com/anitasporty

Шукаєте рецепт дієтичного десерту? Занотуйте мус з авокадо з фісташками, медом і лимонним соком від Аніти Луценко.

Авокадо містить рослинний жир, вітамін Е і калій, а фісташки містять велику кількість білка та інших корисних речовин, які допомагають швидко перемогти голод і підбадьоритися.

Реклама

Мус з авокадо та фісташок

Мус з авокадо
Фото: instagram.com/anitasporty

Складові:

  • 20 г несолоних фісташок
  • 100 г стиглої м'якоті авокадо
  • 1 ч.л. (10 г) меду
  • сік лимону чи лайму – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Несолоні фісташки попередньо замочити в холодній воді та просушити.
  2. Відправити у блендер, подрібнити до стану крихти.
  3. Авокадо попередньо охолодити в холодильнику, нарізати кубиками і додати до фісташок;
  4. Туди ж влити мед і цитрусовий сік, все збити до консистенції пюре.
  5. Викласти в піалу; перед подачею можна охолодити в холодильнику протягом 1-2 годин.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко висловилася про фігуру Віри Брежнєвої. Тренер також розповіла, як усе встигати та залишатися на висоті. Крім цього, експерт розкрила важливе правило схуднення і поділилася корисними порадами, які допоможуть швидко прибрати живіт і боки.