Мінестроне: рецепт італійського супу з літніми овочами і пастою

15 липня 2020, 14:16
Мінестроне можна варити як на воді, так і на м'ясному бульйоні

Мінестроне з літніми овочами

Мінестроне – класичний італійський суп зі свіжих сезонних овочів. Це навариста, густа, смачна і надзвичайно гарна, завдяки різнобарвним овочам, страва.

Крім овочів, в мінестроне часто додаються бобові (квасоля, кукурудза або горох), дрібна паста, соус песто, бекон і тертий сир.

Реклама

Мінестроне з літніми овочами

Мінестроне з літніми овочами

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 52 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • 2 стебла селери
  • 1 цибулина
  • Зерна з одного качана кукурудзи
  • 200 г броколі
  • 2-3 помідора
  • 1 зелений цукіні
  • 1 жовтий цукіні
  • Жменя дрібної пасти
  • Сіль, перець – за смаком
  • Сушені італійські трави – за смаком
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • Тертий пармезан – для подачі

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Всі овочі нарізати дрібними кубиками.
  2. Цибулю дрібно покришити, селеру нарізати тонкими шматочками.
  3. У каструлі з товстим дном обсмажити цибулю і моркву на оливковій олії. Потім додати селеру, цукіні і готувати ще 5 хвилин.
  4. Додати помідори, тушкувати ще кілька хвилин.
  5. Всипати італійські трави, сіль, перець, інші овочі і влити 1 л гарячої води. Варити 10 хвилин на слабкому вогні, за 5 хвилин до готовності додати дрібну пасту.
  6. Готовий суп розлити по тарілках, присипати тертим пармезаном, капнути оливкової олії і подавати.

Корисна порада

Восени замість одного цукіні можна взяти 100-150 гарбуза.

Дивіться відео, як зварити суп з сочевиці з беконом:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мінестроне з беконом. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом тосканського супу з квасолею і макаронами.