Медики з'ясували, яка їжа "вбиває" більшість ракових клітин

23 листопада 2017, 16:30
Важливу заяву зробили в Університеті Аделаїди в Австралії

Кокосова олія дуже корисна. Фото: pixabay.com

Експерти з Університету Аделаїди (Австралія) виявили, що лауринова кислота (яка становить 50% кокосового масла) може знищити понад 93% ракових клітин товстої кишки у людей, приблизно через 48 годин після лікування, пише "Обозреватель".

Кокосова олія є природною зброєю в боротьбі із багатьма вірусами, бактеріями, грибами і паразитами, але також корисна для травлення, печінки і загоєння шкіри і ран. Цей продукт також нещодавно використовувався для лікування пацієнтів з серцевими захворюваннями, хворобою Альцгеймера і діабету.

Реклама

Крім цього, кокосове масло містить лауринову кислоту, яка може отруювати ракові клітини, одночасно викликаючи окислювальний стрес, тим самим значно знижуючи рівень глутатіону, який ракові клітини повинні захищати від окисного стресу або надмірного впливу кисневих радикалів.

Лауринова кислота зазвичай міститься в грудному молоці, і це жирна кислота, яка підтримує імунну систему і володіє антибактеріальними властивостями.

Дослідження, проведені Американським товариством харчування, показали, що жир в органічній кокосовій олії "може бути корисний при лікуванні і профілактиці таких станів, як діабет, остеопороз, вірусні захворювання (мононуклеоз, гепатит С, герпес), захворюваннях жовчного міхура, хвороби Крона, а також раку.

Реклама

Нагадаємо, раніше ми писали, яка їжа викликає рак. А також розповідали, які продукти допомагають боротися з раком.