Медики розповіли, чому яблука потрібно їсти зі шкіркою

11 липня 2016, 14:13
Доктор Адамс провів експеримент на гризунах

Яблука потрібно їсти зі шкіркою. Фото: instagram.com/tah_style

Яблука корисні тільки тоді , коли ви вживаєте їх з шкіркою , адже саме в ній найбільше корисних речовин , які сприяють збереженню м'язової маси .

Як зазначають медики , в шкірці яблука є урсулова кислота , яка підтримує правильний рівень холестерину і цукру в крові . До такого висновку прийшов доктор Адамс , який вивчає гормони та їх вплив , передаєТелеграф.

Медик протестував понад 1300 речовин і з'ясував , що саме урсулова кислота допомагає м'язам зберігати масу .

Реклама

Він також провів експеримент на гризунах , яких годували яблучною шкіркою . В результаті з'ясувалося , що вміст в їх крові холестерину і цукру був меншим , ніж у інших мишей .