Медики назвали кращі продукти для печінки

1 вересня 2017, 02:55
Лікарі радить вживати цитрусові, зокрема лимон і лайм, а також грейпфрут

У хорошій воді бульбашки повільно відриваються від стінок, а рідина не мутніє, навіть якщо її збовтати.

Вчені рекомендують включити в раціон ці продукти, оскільки вони володіють властивостями, які природним чином відновлюють і очищають життєво важливий орган – печінку, передає "Ортодокс".

Так, медики радить вживати цитрусові, зокрема лимон і лайм, а також грейпфрут. Ці продукти сприяють детоксикації організму, стимулюють вироблення печінкових ферментів, а також нормалізують рівень pH.

Реклама

Також включіть в свій раціон яблука і овочі сімейства крастноцветних (Брюссельська капуста, брокколі). Вони допомагають боротися із запальними процесами. А також значно знижують ризик виникнення онкологічних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Крім того, фахівці радять вживати буряк, авокадо, часник, волоські горіхи, оливкове масло і куркуму.

Реклама

Раніше повідомлялося, що медики відкрили дивовижний механізм відновлення печінки.