У хорошій воді бульбашки повільно відриваються від стінок, а рідина не мутніє, навіть якщо її збовтати.
Вчені рекомендують включити в раціон ці продукти, оскільки вони володіють властивостями, які природним чином відновлюють і очищають життєво важливий орган – печінку, передає "Ортодокс".
Так, медики радить вживати цитрусові, зокрема лимон і лайм, а також грейпфрут. Ці продукти сприяють детоксикації організму, стимулюють вироблення печінкових ферментів, а також нормалізують рівень pH.
Також включіть в свій раціон яблука і овочі сімейства крастноцветних (Брюссельська капуста, брокколі). Вони допомагають боротися із запальними процесами. А також значно знижують ризик виникнення онкологічних захворювань.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Крім того, фахівці радять вживати буряк, авокадо, часник, волоські горіхи, оливкове масло і куркуму.
Раніше повідомлялося, що медики відкрили дивовижний механізм відновлення печінки.