"МастерШеф. Професіонали": хто покинув шоу в 12-му ефірі

17 травня 2020, 12:26
Дізнайтеся, як пройшов новий випуск кулінарного шоу

"МастерШеф. Професіонали": як пройшов 12-й випуск / Фото: прес-служба

У суботу, 16 травня, на телеканалі СТБ відбувся 12-й випуск проекту "МастерШеф. Професіонали" 2 сезон. Учасники будували ресторани за власними концепціям, пригощали суддів та їхніх друзів авторським меню, билися на битві чорних фартухів і почали готуватися до нового випробування – дієтичне меню для людей з різними проблемами зі здоров'ям.

"МастерШеф. Професіонали": як пройшов 12-й випуск / Фото: прес-служба

Реклама

На битву чорних фартухів потрапили чотири учасники з команди синіх: Влад Міцкевич, Євген Грибеник, Єфим Кравченко, Віктор Самардак. Їм запропонували вибрати один з іграшкових мікроресторанів, декорованих під певну подію: весілля, віденський бал, Новий рік, дитяче свято.

Завданням було накрити столи маленькими стравами, які відповідали б тематиці свята. На все приготування судді дали учасникам 1,5 години.

"МастерШе. Професіонали" 12 випуск | Фото: прес-служба

Єфим обрав весілля і приготував мініатюрний макарон, легкий торт з бісквіту муальо, крему шантілі на маскарпоне з ваніллю та кюлі з манго, а також курку з пюре із топінамбуру та бекону. Євген обрав Новий рік. На святковому столі були: фраширована риба (дорадо), заливна риба, бутербродики з червоною ікрою, мариновані овочі.

Реклама

У Віктора був дитячий день народження, для якого він приготував парову котлету з сирним соусом, піцу, шоколадний торт з малиною. Владу дістався віденський бал. Він зробив рієт, фуа-гра, торт "Три шоколади" та спік штрудель.

Як відзначили судді, цього разу страви усіх учасників були бездоганними. Шоу "МастерШеф. Професіонали" ніхто не покинув.

Раніше суддя Володимир Ярославський розповів про новий сезон шоу "МастерШеф. Професіонали".