"МастерШеф. Професіонали" 15-й випуск
У суботу, 6 червня, на телеканалі СТБ відбувся п'ятнадцятий випуск проєкту "Майстер шеф. Професіонали", з якого минулого тижня вибув Влад Міцкевич. Учасники готували страви за підказками своїх капітанів, створювали "1 євро бар" з кішами і тапас, а також боролися на битві чорних фартухів. Далі в матеріалі пропонуємо дізнатися, хто з кулінарів повернувся додому цього разу.
Зокрема, за результатами попереднього конкурсу чотири учасники потрапили на битву "чорних". Це були Юля Жигуліна, Максим Висоцький, Владислав Єрмаков, Давид Даніелян.
Завданням випробування було з'єднати непоєднувані продукти. Всі крутили лототрон, в якому були чорні й білі кульки. У білих – назви суперлюксових продуктів (лобстер, устриця, морський їжак, кіноа тощо), а в чорних – продукти, з якими б ніхто із шефів не хотів працювати (кров, бульйонний кубик, тушонка, ліверна ковбаса тощо).
Учасникам слід було витягнути по одній чорній і білій кульці, і з'єднати відповідні продукти. Будь-які інші інгредієнти дозволялося додавати, але так, щоб вони не перебивали смак головних.
Юля витягла кров і гребінець. Влад – тушонку і лобстера. Максим – ліверну ковбасу і устрицю. Давид – морського їжака і крупу "Артек".
Кожен із чотирьох приготував страву і зумів поєднати абсолютно різні продукти. Учасники довели, що вони не дилетанти і можуть впоратися з будь-яким завданням.
Але страва Максима Висоцького виявилася недостатньо оригінальною і цікавою для того, щоб він зміг продовжити свій шлях на проєкті. Рішенням суддів учасник покинув "МастерШеф. Професіонали" в 15-му випуску.
Нагадаємо, нещодавно ми публікували рецепт м'ясних пиріжків емпанадас від Ектора Хіменес-Браво.