"МастерШеф" 9-й сезон: чи пройшла в проект екс- "холостячка" Наталі

30 серпня 2019, 20:41
Дівчина знову вирішила випробувати свої сили

/ Фото: Instagram.com

У п'ятницю, 30 серпня на телеканалу СТБ стартувало довгоочікуване шоу 9-й сезон "МастерШеф". Судді Ектор Хіменес-Браво, Єлизавета Глинська та Володимир Ярославський провели в першому випуску кастинг, на який прийшла колишня учасниця шоу "Холостяк-9" Наталі.

Дивіться відео з кастингу "МастерШеф" 9 сезон:

Реклама

Дівчина в минулому році вже приходила на проект, але так і не змогла почути три заповітних "так". Наталі не приховує, що завжди любила шоу "МастерШеф", а на "Холостяк" потрапила абсолютно випадково.

Реклама

"Спочатку я проходила кастинг на "МастерШеф". Дуже люблю готувати. Це єдине шоу, яке повністю дивилася. Часто готувала за рецептами Лізи Глінської, Ектора. В "МастерШеф" в минулому році я так і не потрапила, напевно, моїх кулінарних здібностей тоді було недостатньо для цього проекту. А в цей день також був кастинг на "Холостяк". Я подумала: чому б не спробувати? Це авантюра", – розповіла Наталі.

В цьому році дівчина змогла здивувати Ектора, Єлизавету та Володимира своїми кулінарними здібностями і пройшла далі в проект, отримавши білий фартух. У цьому їй допомогла вишукана страва – лимонний курд з меренгою.

Реклама

До всього, дівчина на своїй сторінці в Instagram розповіла подробиці першого етапу кастингу, який вона проходила на шоу "МастерШеф" перед тим, як потрапити на телеекрани.

"У вашому місті ви приходите на співбесіду з готовою стравою. Я приходила у Харкові. 2017 рік – сказали зателефонують, 2018 – потрапила на "Холостяка", 2019 – передзвонили. Готову страву ви берете з собою на інтерв'ю з журналістом і вам задають звичайні питання: "Хто ви? Що ви приготували? Страви яких кухонь світу ви любите готувати і вмієте? Навіщо вам "МастерШеф"?". Мені питання не треба задавати, я сама все розповідаю (з дитинства люблю базікати)", – написала дівчина в соціальній мережі і тепер приймає від підписників привітання.

Чим Наталі буде дивувати в кулінарному проекті, побачимо далі.

Нагадаємо, раніше суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, чому французька кухня вважається базовою. А Ліза Глінська поділилась рецептом тертого ягідного пирога.