Масляна-2020: найкращі ідеї несолодких начинок для млинців

24 лютого 2020, 10:05
Рецепти наслідках начинок для млинців

Млинці з сиром та шинкою

Масляна в 2020 році пройде з 24 лютого по 1 березня. Ми підготували для вас ідеї смачних несолодких начинок для млинців які можна легко приготувати з доступних продуктів.

Читайте також:

Реклама

Пам'ятайте, що під час Масляного тижня церковний статут забороняє вживати м'ясо. Так що якщо ви збираєтеся дотримуватися канонів, уникайте млинців з начинкою з м'яса і птиці.

Начинка з яєць і зеленої цибулі

Яєчна начинка

Реклама

Склад: 4 яйця, 50 г зеленої цибулі, 5-10 г кропу, сіль.

Натерти варені яйця на середній терці. Додати порубану зелень і сіль (зелена цибулю можна попередньо обсмажити на олії).

Млинці з куркою

Реклама

Млинці з куркою

Склад: 1 куряча грудка, 10 г кропу, 2 варені яйця, сіль, перець.

Відварити курячу грудку. Подрібнити її на м'ясорубці. Кріп дрібно нарізати. Варені яйця натерти на крупній тертці, додати сіль і перець за смаком.

Грибна начинка в млинці

Млинці з грибами

Склад: 500 г грибів, 2 шт. ріпчастої цибулі, сіль, перець.

Обсмажити нарізані гриби разом з подрібненою цибулею. Додати сіль і перець за смаком.

Начинка з червоною рибою

Млинці з червоною рибою

Склад: вершковий сир або м'який плавлений сир, слабосолона червона риба.

Філе червоної риби (підійде слабосолона або підкопченим форель або сьомга) дрібно нарізати, змішати з сиром. За бажанням додати зелень.

Дивіться відео, як зробити дієтичні млинці:

Начинка з фаршем і рисом

Начинка з фаршу

Склад: 500 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 1/2 склянки вареного рису, олія, сіль, перець.

Цибулю дрібно порубати. Фарш обсмажити на олії (при цьому випарувати всю рідину).

В обсмажений фарш додати цибулю і продовжувати обсмажувати разом на слабкому вогні до готовності фаршу і цибулі. Цибуля не повинна сильно поміняти колір. У готовий фарш з цибулею додати відварений рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Печінкова начинка

Млинці з печінкою

Склад: 500 г печінки (свинячою, курячої або яловичої), 2 цибулини, 1 морква, 3 яйця, сіль, перець.

Печінку обсмажити з цибулею і морквою, пропустити через м'ясорубку. Варені яйця натерти на крупній тертці, додати сіль і перець за смаком.

Млинці з сиром та шинкою

Млинці з сиром і шинкою

Склад: 300 г шинки, 150 г сиру, 2-3 варених яйця, сіль.

Шинку нарізати соломкою, сир і яйця натерти на крупній тертці. Посолити за смаком.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати млинці, які не забруднивши гору посуду . "Сьогодні" також ділилися рецептом тонких млинців на сироватці .