Масляна-2017: ТОП-5 смачних начинок для млинців

22 лютого 2017, 12:10
За традицією, в середу, яку називають ласуном, зять приходив до тещі на млинці, що вона сама пекла

Готувати млинці з традиційною начинкою чи ні - вирішувати вам. Фото: pixabay

З 20 по 26 лютого відзначається Масляна. Кожен день тижня має свою назву і значення.

За традицією, в середу, яку називають ласуном, зять приходив до тещі на млинці, що вона сама пекла. У цей день теща демонструвала прихильність до чоловіка своєї дочки.

Реклама

Якщо ж ви вирішили самі спекти млинців, сайт Сегодня підібрав для вас ТОП-5 смачних начинок.

Сирна начинка з родзинками

Мабуть, це найкласичніша начинка. Для її приготування необхідно змішати сир з жовтком, а потім додати розпарені родзинки. Можна додати також горіхи і трохи ванілі.

Реклама

Бананова начинка

Очистіть банани і ретельно розімніть їх виделкою. Потім додайте туди трохи меду і кокосової стружки.

Читайте також: Масляна 2017: звичаї і традиції свята

Реклама

Таку начинку можна подавати як холодну, так і теплу.

Курка з грибами

Візьміть куряче філе і відваріть його в підсоленій воді, після чого подрібніть дві цибулини і трохи грибів. Всі інгредієнти необхідно обсмажити окремо, після чого змішати і додати сіль і перець за смаком.

Шинка з сиром

Для такої начинки необхідно шинку нарізати дрібними кубиками і змішати її з тертим сиром. Щоб сир розплавився і трохи тягнувся, обсмажте готові млинці по кілька хвилин на сковорідці.

Яблучно-медова начинка

Для солодкої начинки вам знадобляться яблука, мед і кориця. Для початку яблука потрібно натерти або нарізати дрібними шматочками, додати трохи кориці і мед і протушкувати на повільному вогні.

Таку начинку можна подавати як теплою, так і холодною.

Раніше сайт Сегодня склав ТОП-7 рецептів млинців на кожен день.