Кращий рецепт гарячого шоколаду від Джеймі Олівера

15 листопада 2018, 11:25
"Голий шеф" поділився рецептом зігріваючого осіннього напою

Гарячий шоколад з маршмеллоу. Фото: depositphotos.com

Гарячий шоколад від знаменитого британського шефа Джеймі Олівера допоможе вам смачно зігрітися в холодну погоду. "Голий шеф" збиває молоко в банці, як для латте , і у напою виходить пишна молочна пінка.

Гарячий шоколад від Джеймі Олівера

Реклама

Інгредієнти на 2 порції:

  • 565 мл вершків або молока
  • 2 ст.л. високоякісного порошку для гарячого шоколаду
  • 1 жменя маршмеллоу
  • цукор – за бажанням і за смаком


Рецепт приготування:

  1. Це займає близько 3 або 4 хвилин. Спочатку налийте молоко в каструлю і нагрівайте, не доводячи до кипіння.
  2. Поки молоко нагрівається, покладіть по столовій ложці порошку в чашку, додайте цукор за смаком.
  3. Потім влийте трохи теплого молока з каструлі на кожну кружку – вам просто потрібно розчинити шоколадний порошок. У цей момент додайте кілька маршмеллоу в кожну чашку.
  4. Коли молоко майже закипить, обережно перелийте його в банку з кришкою. Це найзручніше робити над раковиною, так як молоко часто проливається. Ємність повинна бути заповнена молоком приблизно наполовину.
  5. Щільно затягніть кришку, оберніть банку рушником і струшуйте протягом хвилини, щоб утворилася піна.
  6. Зніміть кришку, випустіть пар і перелийте молоко в чашки. Перемішайте і відразу ж подавайте.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як вибрати якісний шоколад. Ми також розповідали, як правильно розтопити шоколад для глазурі

Реклама

Дивіться відео, чому насправді горить шоколад: