Найкращий рецепт французького кіша з броколі і лососем

5 грудня 2018, 15:32
Ви можете приготувати один великий пиріг або порційні кіші у формочках

Кіш із брокколі Фото: depositphotos.com

Кіш – французький несолодкий відкритий пиріг з начинкою на основі яєць і молока. До яєчно-молочної суміші додають найрізноманітніші інгредієнти. Сьогодні ми приготувати кіш з броколі, червоною рибою і сиром.

Кіш з броколі та лососем

Реклама

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 200 г борошна
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1-2 столові ложки молока
  • сіль

Для начинки:

  • 250 г філе червоної риби без шкіри і кісток
  • 250 г суцвіть броколі
  • 100 г сиру

Для заливки:

Реклама
  • 3 яйця
  • 200 мл вершків
  • сіль, мелений перець

Рецепт приготування:

  1. Борошно порубати з холодним маслом. Додайте щіпку солі, яйце і молоко. Швидко замісіть тісто, загорніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
  2. Суцвіття броколі відваріть протягом 3-4 хвилин. Червону рибу наріжте середніми кубиками.
  3. Перемішайте в мисці рибу, броколі і тертий сир.
  4. Для заливки збийте вінчиком яйця, додайте вершки, сіль і мелений перець.
  5. Охолоджене тісто викладіть в роз'ємну форму діаметром 23 см і зробіть бортики. Або розділіть на шість рівних частин і відправте до формочок для тарталеток.
  6. Викладіть на основу з тіста начинку і додайте заливку. Поставте в розігріту до 180 °С духовку і випікайте, поки заливка не загусне, а краї тіста не підрум'яняться.

Порада: щоб тісто не розмокнуло від начинки, ви можете попередньо запекти його протягом 10-15 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кішу з помідорами чері і спаржею. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати кіш із куркою та овочами.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати незвичайну піцу: