Домашні сіннабони. Фото: freepik.com
Напевно ви не раз бачили, як в торгових центрах продають ароматні булочки з корицею. Над розробкою цього популярного десерту працювали багато американських технологів. Приготувати сіннабони можна на власній кухні.
Сіннабони з глазур'ю з вершкового сиру
Інгредієнти:
- 250 мл молока
- 2 яйця
- 200 г масла
- 500 г борошна
- 1 ч.л. солі
- 300 г цукру
- 7 г сухих дріжджів
- 200 мл води
- 2.5 ст.л. кориці
- 100 г вершкового сиру
- 200 г цукрової пудри
- 0,5 ч.л. ванільного цукру
- дрібка солі
Рецепт приготування:
1. У тепле молоко покладіть дріжджі і ложечку цукру, ретельно перемішайте.
2. Окремо змішайте 2 яйця з 100 г цукру, додайте 75 г м'якого вершкового масла і сіль. Додайте просіяне борошно і опару, ретельно перемішайте. Місіть протягом 7-8 хвилин. Накрийте тісто і поставте підходити в тепло на годину.
3. Змішайте вершкове масло, корицю і цукровий пісок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Готове тісто викладіть на присипану борошном поверхню і розкачайте його качалкою в досить тонкий пласт. Викладіть зверху начинку з кориці, масла і цукру. Скачайте в щільний рулет і розріжте на 8 частин за допомогою нитки.
5. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і дайте заготівлям трохи підійти. Потім відправте до розігрітої до 180 °С духовку приблизно на 20 хвилин.
6. Для глазурі перемішайте вершковий сир кімнатної температури, цукрову пудру і ванільний цукор. Прикрасьте готові булочки.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом бананового кексу з шоколадом і горіхами. Ми також писали, як приготувати сіннабони з родзинками.