Кращі рецепти: хрустка курка по-китайськи від Григорія Германа

1 листопада 2018, 13:35
Ведучий готує куряче філе в пряному маринаді

Смажене куряче м'ясо. Фото: freepik.com

Сьогодні готуватимемо дуже смачну курку з китайським акцентом за рецептом телеведучого Григорія Германа. Цей рецепт гарний тим, що на підготовку піде всього 15 хвилин, і ще півгодини – на маринування. 

Хрустка курка по-китайськи 

Реклама

Складові: 

  • 600 г курячого філе
  • 1 ст.л. меду
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 2 зубчики часнику
  • сіль перець
  • 100 г крохмалю

Рецепт приготування: 

  1. Змішуємо в мисці соєвий соус, соняшникову або кунжутну олію, сіль, перець, рідкий мед і гірчицю до однорідного стану віночком. Додаємо дрібно нарізаний часник і перемішуємо.
  2. Розрізаємо філе горизонтально на два шніцелі, потім ріжемо м'ясо смужками. Занурюємо отримані стріпси в маринад і ставимо в холодильник.
  3. Нагріваємо олію у фритюрі. Обсушуємо замариноване філе на паперових рушниках і обвалюють у крохмалі. Відправляємо шматочки м'яса в олію і смажимо до золотистого кольору. Подаємо разом з соусом "Солодкий чилі".

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати запечену риба в гарбузовому насінні . Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом запеченого гарбуза з сиром.