Смажене куряче м'ясо. Фото: freepik.com
Сьогодні готуватимемо дуже смачну курку з китайським акцентом за рецептом телеведучого Григорія Германа. Цей рецепт гарний тим, що на підготовку піде всього 15 хвилин, і ще півгодини – на маринування.
Хрустка курка по-китайськи
Складові:
- 600 г курячого філе
- 1 ст.л. меду
- 1 ст.л. гірчиці
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст.л. рослинної олії
- 2 зубчики часнику
- сіль перець
- 100 г крохмалю
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Змішуємо в мисці соєвий соус, соняшникову або кунжутну олію, сіль, перець, рідкий мед і гірчицю до однорідного стану віночком. Додаємо дрібно нарізаний часник і перемішуємо.
- Розрізаємо філе горизонтально на два шніцелі, потім ріжемо м'ясо смужками. Занурюємо отримані стріпси в маринад і ставимо в холодильник.
- Нагріваємо олію у фритюрі. Обсушуємо замариноване філе на паперових рушниках і обвалюють у крохмалі. Відправляємо шматочки м'яса в олію і смажимо до золотистого кольору. Подаємо разом з соусом "Солодкий чилі".
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати запечену риба в гарбузовому насінні . Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом запеченого гарбуза з сиром.