Лайфхак, який допоможе вам почистити варену картоплю за лічені секунди

1 листопада 2018, 16:15
Це дійсно дуже просто

Зробіть на картоплі надріз перед варінням Фото: popsugar.com

Чистити відварену в шкірці картоплю – задоволення сумнівне. Але є один трюк, який назавжди змінить ваш підхід до цього заняття.

Перед варінням добре помийте картоплю. Потім візьміть гострий ніж і швидко, але акуратно, зробіть неглибокий надріз по "екватору" кожної картоплини. 

Реклама

Покласти картоплю у велику каструлю з холодною водою, посоліть. Рідина повинна покривати овочі мінімум на 2-3 сантиметри. Відваріть до м'якості (картопля повинна легко протикати виделкою) і злийте воду.

Коли картопля охолоне до температури, коли її можна буде взяти в руки, зніміть шкірку як панчоху. Вона зісковзне моментально!

Відварну картоплю можна їсти просто так (разом з сіллю і оливковою олією) або додавати в салати і закуски.

Реклама

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як використовувати лимонну цедру в кулінарії. Сайт "Сьогодні" також ділився інструкцією, яка допоможе без проблем згорнути бісквітний рулет. Крім цього, ми писали, як смачно підсмажити гарбузове насіння в духовці зі спеціями.