Лайфхак: як приготувати бісквітний рулет за 15 хвилин

26 жовтня 2018, 09:02
Відмінне частування з серії "гості на порозі"

Бісквітний рулет з начинкою. Фото: depositphotos.com

Бісквітний рулет – дуже популярний десерт. Начинка для нього підійде будь-яка: збита солодка сметана, перетертий з цукром лимон, будь-який джем, варене згущене молоко. А щоб рулет не ламався при згортанні, скористайтеся нашими порадами.

Швидкий бісквітний рулет

Реклама

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 склянка борошна
  • 3/4 склянки цукру
  • 2 ст.л. меду
  • 3 яйця
  • 1 ч.л. гашеної соди
  • будь-яка начинка на ваш смак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. У миску покласти яйця, цукор, мед, соду і борошно. Добре збити міксером.
  2. Деко застелити папером для випічки і змастити олією. Вилити тісто, щоб вийшов тонкий шар на все деко.
  3. Поставити в духовку, розігріту до 200 C. Випікати 5-7 хвилин до золотистого кольору.
  4. Випечений бісквіт повинен легко відділятися від паперу. Змастити корж начинкою, згорнути в рулет. Розрізати на шматки і подавати.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами дріжджового і бісквітного тіста для рулету. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати шоколадно-бісквітний торт з полуницею.

Дивіться відео, як приготувати тістечка з цитрусовою начинкою: