Коронна страва: Меган Маркл поділилася рецептом фірмового соусу до пасти

18 липня 2018, 10:00
Меган Маркл – не тільки актриса, філантроп і герцогиня, але і шеф-кухар, якого відчайдушно потребує весь кулінарний світ

Меган Маркл готує пасту за вегетаріанським рецептом Фото: thetig.com

Коли ви готуєте кабачки на мінімальному вогні протягом 4 годин, відбувається щось чарівне – вони перетворюються на кремоподібний соус, який ідеально підходить до пасти. Меган Маркл, спасибі за лайфхак!

Паста з болоньєзе з кабачків

Реклама
Паста від Меган Маркл
Фото: delish.com

Складові:

  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 цибулю, нарізану
  • 5 середніх цукіні або кабачків, нарізаних
  • 1/2 склянки води
  • бульйонний кубик
  • 340 г пасти рігатоні
  • сік половини лимона
  • 1 стакан тертого пармезану
  • щіпка пластівців перцю чилі

Рецепт приготування:

  1. У великій каструлі на середньому вогні нагрівайте оливкову олію.
  2. Додайте цибулю і смажте до м'якості, близько 6 хвилин. Додайте кабачки, воду і бульйонний кубик. Приправте сіллю і перцем.
  3. Зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте каструлю. Готуйте 4 години (!), часто помішуючи, поки кабачки не стануть зовсім м'якими.
  4. Коли соус буде майже готовий, відваріть пасту в підсоленій воді. Злийте рідину.
  5. Посоліть і поперчіть соус, потім додайте лимонний сік, пармезан і пластівці чилі. Негайно подавайте.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, яким сніданкам надає перевагу Меган Маркл. Крім цього, ми повідомляли, що на честь весілля принца Гаррі і Меган Маркл випустили морозиво.

Реклама

Дивіться відео про весільний торт принца Гаррі і Меган Маркл: