Полуничний чізкейк на День святого Валентина

31 січня 2019, 17:00
Цей десерт дуже смачний, з чітким ароматом білого шоколаду

Полуничний пиріг – ідеальний десерт на День святого Валентина. Сьогодні ми поділимося рецептом приголомшливого чизкейка без випічки з білим шоколадом, полуницею і желе. Якщо ви будете використовувати заморожені ягоди, потрібно попередньо дати їм відтанути і злити зайвий сік.

Полуничний чізкейк без випічки

Реклама

Складові:

  • Для основи:
  • 175 г пісочного печива
  • 50 г вершкового масла

Для начинки:

  • 200 г білого шоколаду
  • 300 г м'якого вершкового сиру
  • 200 г сметани
  • 225 г полуниці
  • 5 г желатину
  • 100 молока
  • 1 пакетик червоного желе для торта

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Подрібнити печиво в крихту і змішати з розм'якшеним маслом.
  2. Щільно утрамбувати масу на дно і стінки круглої рознімної форми діаметром 20 см. Помістити в холодильник.
  3. Желатин замочити в холодному молоці і дати йому набрякнути. Потім підігріти, не доводячи до кипіння, щоб гранули розчинилися. Охолодити до теплого.
  4. Розтопити шматочки шоколаду на паровій бані або в мікрохвильовій печі. Будьте уважні, білий шоколад легко підгорає.
  5. Збити сир і сметану до утворення густої однорідної маси.
  6. Перемішати сметанний крем з розтопленим білим шоколадом і желатином.
  7. Викласти масу в підготовлену форму.
  8. Розрівняти і поставити приблизно на 4 години в холодильник для застигання.
  9. Полуницю помити, нарізати і викласти зверху.
  10. Потім приготувати желе для торта за інструкцією на упаковці. Залити чізкейк і дати желе загуснути.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати шоколадний торт у вигляді серця на День святого Валентина. Ми також ділилися рецептом капкейків з сюрпризом.

Дивіться відео, як приготувати сметанник без випічки:

Реклама