Який продукт найкорисніший для здоров'я кишечника

12 вересня 2017, 09:50
Ця трава доповнює страви оригінальним смаком і володіє масою позитивних властивостей

Рукола. Фото: pixabay.com

Рукола – одна з найдорожчих видів трави , яка вживається людьми в якості приправи для свіжих салатів та інших страв . Найцікавіше , що рукола дуже добре і швидко розростається , так що ви сміливо можете вирощувати її у себе на підвіконні або балконі і їсти безкоштовно , повідомляє med2.ru.

Ця трава доповнює страви оригінальним смаком і володіє масою позитивних властивостей , ось основні з них :
  • Рукола благотворно впливає на роботу травної системи , якщо ви будете їсти її постійно , то у вас прискориться метаболізм .
  • Щоб у годуючої мами було багато молока і дитині потрапляли корисні мікроелементи в організм , потрібно їй вживати руколу щодня .
  • Для чоловіків рукола також дуже корисна , а точніше , для їх потенції . Оскільки рукола вважається потужним афродизіаком , вона має властивість покращувати чоловічу силу .
  • Рукола обволікає слизові оболонки шлунка і кишечника , захищаючи їх від подразників з інших продуктів , тому вона дуже корисна тим людям , у яких гастрит або виразка .Ця смачна трава має мізерно мала кількість калорій , в зв'язку з чим її називають дієтичною . Так що якщо ви на дієті і хочете інтенсивно скидати вагу , тоді додавайте руколу в свій раціон харчування .
    Однією з важливих корисних властивостей руколи є її здатність знищувати холестеринові клітини в крові , в наслідок чого людина буде захищена від хвороб серцево – судинної системи .
  • Для дітей рукола теж дуже корисна , тому що речовини, які входять до її складу , сприяють зростанню нових клітин в імунній системі , а це значить , що імунітет вашої дитини завжди буде міцним і не пропустить жодного вірусу .
Протипоказань на рахунок руколи поки ще медики не виявили , єдине , зустрічаються інциденти , коли у людини алергія або особиста непереносимість цієї трави .

Рукола сумісна практично з усіма продуктами , але найбільш оригінальний смак її можна відчути в стравах з горішками або твердим сиром . Ви можете готувати салати , супи , другі страви з м'яса або птиці і додавати до них руколу .