Мясо в духовці в рукаві
Запечена в рукаві свинина – найпростіше, що можна приготувати на вечерю з м'яса. Вам потрібно буде натерти її спеціями, поставити в духовку і запекти до рум'яної скоринки.
Готове м'ясо можна подавати з будь-яким гарніром, зеленню і овочами, а також робити з ним бутерброди.
Запечена свинина в рукаві
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 268 ккал на 100 г
Складові:
- 300 г м'якоті свинини
- 1 ст. л. діжонської гірчиці
- Сіль, суміш мелених перців
- Сушений часник
- Прованські або італійські трави
- Рослинна олія
Для подачі:
- Листя салату
- Свіжа зелень і овочі
- Соуси до м'яса
Дивіться відео, як приготувати смачні соуси до м'яса:
Спосіб приготування:
- М'ясо промити і обсушити. Натерти сіллю, перцем, часником і сушеними травами.
- Обмазати свинину гірчицею і рослинною олією.
- Скласти в рукав для запікання і зав'язати краї.
- Викласти рукав з м'ясом на деко і запікати в духовці при 200 ° С 30-35 хвилин.
Як подавати запечену свинину
Готове м'ясо трохи остудити і нарізати скибочками. Викласти на блюдо з листям салату, овочами і зеленню. Подавати разом з улюбленими соусами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати плов зі свининою в мультиварці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом фрикадельок в томатному соусі.