Як смачно запекти свинину в духовці

9 липня 2020, 19:11
Простий рецепт запеченої шматком свинини з гірчицею і пряними травами

Мясо в духовці в рукаві

Запечена в рукаві свинина – найпростіше, що можна приготувати на вечерю з м'яса. Вам потрібно буде натерти її спеціями, поставити в духовку і запекти до рум'яної скоринки.

Готове м'ясо можна подавати з будь-яким гарніром, зеленню і овочами, а також робити з ним бутерброди.

Реклама

Запечена свинина в рукаві

Мясо в духовці в рукаві

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 268 ккал на 100 г

Складові:

  • 300 г м'якоті свинини
  • 1 ст. л. діжонської гірчиці
  • Сіль, суміш мелених перців
  • Сушений часник
  • Прованські або італійські трави
  • Рослинна олія

Читайте також:

Реклама

Для подачі:

  • Листя салату
  • Свіжа зелень і овочі
  • Соуси до м'яса

Дивіться відео, як приготувати смачні соуси до м'яса:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промити і обсушити. Натерти сіллю, перцем, часником і сушеними травами.
  2. Обмазати свинину гірчицею і рослинною олією.
  3. Скласти в рукав для запікання і зав'язати краї.
  4. Викласти рукав з м'ясом на деко і запікати в духовці при 200 ° С 30-35 хвилин.

Як подавати запечену свинину

Готове м'ясо трохи остудити і нарізати скибочками. Викласти на блюдо з листям салату, овочами і зеленню. Подавати разом з улюбленими соусами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати плов зі свининою в мультиварці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом фрикадельок в томатному соусі.