Як зварити тосканський суп з квасолею і макаронами: рецепт для мультиварки

1 вересня 2019, 12:15
Рецепт простого і ситного супу в італійському стилі

Хочете приготувати смачний суп в мультиварці? Ми рекомендуємо рецепт італійського томатного супу з овочами, пастою та консервованою квасолею.

Дивіться відео, як приготувати італійську пасту з медом і куркою:

Реклама

Він дуже просто готується, але виходить приголомшливо смачним. Подавайте його до столу разом з тертим пармезаном і свіжою чіабаттою.

Тосканський суп в мультиварці

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Складові:

  • 225 г консервованої білої квасолі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 120 г дрібної або середньої пасти
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • Свіжий розмарин
  • Пармезан
  • Оливкова олія
  • Сіль
  • Чорний перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть цибулю і часник. Моркву наріжте тонкими півкільцями.
  2. У чашу мультиварки налийте оливкова олія, додайте цибулю, часник і обсмажте до м'якості, встановивши програму "Випічка".
  3. Додайте гілочки розмарину, знявши з них листочки.
  4. Викладіть в чашу консервовану квасолю разом з рідиною, томатну пасту і листочки розмарину, дрібно їх нарізавши.
  5. Залийте водою, посоліть і поперчіть за смаком.
  6. Готуйте протягом 1 години, встановивши програму "Тушкування". За 10-15 хвилин до готовності додайте макарони.
  7. Готовий тосканський суп посипте тертим пармезаном. За бажанням додайте трохи рубаної зелені базиліка.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати юшку в домашніх умовах. "Сьогодні" також ділились рецептом супу з лісових грибів і картоплі.