Як зварити вершковий суп з кукурудзою в мультиварці

24 січня 2020, 07:00
Рецепт американського чаудера з кукурудзою і беконом

Чаудер з кукурузою

Чаудер – гарячий суп на вершках. Ця ситна і навариста посьорбиця поповнить вашу домашню колекцію смачних страв і безсумнівно припаде до смаку дітям і дорослим. Ми поділимося рецептом чаудера з кукурудзою і беконом в мультиварці.

Дивіться відео, як зробити консервовану кукурудзу:

Реклама

Читайте також:

Кукурудзяний суп на вершках

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 378 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 4 склянки кукурудзи
  • 1 склянка вершків (жирністю 10%)
  • 500 г відвареного курячого філе
  • 1 зубчик часнику
  • 200 г бекону
  • 1 цибулина
  • 1 картоплина
  • 1 морква
  • 2 ст. бульйону
  • 2-3 пера цибулі-шалот
  • Сіль, чорний перець

Спосіб приготування:

  1. У блендер перекласти 2 склянки кукурудзи, залити вершками і подрібнити в пюре.
  2. У режимі "Випічка" обсмажити бекон в чаші мультиварки, поки з нього не витопиться весь жир. Хрусткий бекон викласти на тарілку.
  3. Картоплю нарізати невеликими кубиками, моркву – дрібними. Цибулину нашаткувати і обсмажити в жирі від бекону до прозорості. Додати подрібнений часник, картоплю і моркву. Помішуючи, обсмажувати все разом близько 15 хвилин.
  4. Додати в мультиварку бульйон, довести до кипіння і поставити режим "Суп" на 10 хвилин.
  5. Додати кукурудзяне пюре на вершках і розібране на волокна куряче філе. Посолити і поперчити.

Як подавати суп

Готовий суп розлити по тарілках, додати скибочки бекону і посічений лук-шалот.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати сирний суп з камамбером. "Сьогодні" також ділилися рецептом норвезького вершкового супу.