Як зварити найсмачніший крем-суп з цибулі

29 січня 2020, 17:50
Кращий рецепт цибулевого супу

Суп з цибулі

Французький суп з цибулі – карамелізована цибуля в бульйоні з сиром і грінками. Але це далеко не єдиний варіант цибулевого супу.

Дивіться відео, як приготувати гарбузовий суп-пюре:

Реклама

Ми радимо зварити легкий крем-суп з двох видів цибулі з овочевим бульйоном і вершками, а для аромату додати в нього трюфельну олію.

Читайте також:

Реклама

Цибулевий крем-суп

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 231 ккал

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 4 великі цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 2 стебла порею (тільки біла частина)
  • 2 стебла селери
  • 600 мл овочевого бульйону
  • 100 мл жирних вершків
  • 1 ст. л. трюфельного масла
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Підготувати овочі. Цибулю і часник очистити, нарізати. Нарізати селеру і цибулю-порей.
  2. У сотейнику розтопити вершкове масло. Покласти цибулю, часник, селеру і порей. Готувати на невеликому вогні, поки овочі не стануть м'якими (при цьому вони не повинні поміняти колір і підсмажитися).
  3. Додати бульйон, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння і готувати ще 15 хвилин.
  4. Зняти з вогню, подрібнити суп блендером.
  5. Додатково пропустити через сито (за потребою), прогріти, додати вершки. Якщо потрібно, додати ще солі і перцю.

Як подавати цибульний суп

Розлити суп по тарілках, додати в кожну трохи трюфельного масла. За бажанням посипати страву нарізаною зеленню або сухариками домашнього приготування.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зварити по-справжньому прозорий бульйон.