Як зварити освіжний домашній лимонад з трьох видів цитрусових

19 серпня 2020, 20:00
Готуємо смачний прохолодний напій з лимона, лайма і апельсина

Турецький лимонад

Літо – час балувати себе і своїх близьких різноманітними прохолодними напоями. Звичайно, можна просто купити в магазині мінеральної води або солодкої газованої води, але набагато приємніше (а головне – корисніше!) зробити лимонад самому. Виходить і смачно, і оригінально.

Домашній лимонад: рецепт приготування

Реклама

Турецький лимонад

Час приготування:

  • 15 хвилин + час на охолодження

Калорійність:

Реклама
  • 114 ккал на 100 г

Складові:

  • 4 лимона
  • 4 лайма
  • 3 апельсина
  • 600 г цукру
  • 3,5 л води

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Цитрусові помити, очистити від шкірки і нарізати кружечками.
  2. Проварити фрукти з водою і цукром – потрібно спершу довести до кипіння, а потім дати постояти на вогні ще 5 хвилин.
  3. Зняти з плити і дати охолонути, після чого поставити в холодильник.
  4. Подавати разом з льодом і шматочками цитрусових.

Корисна порада

За бажанням в цей лимонад можна додати м'яту і дрібно натертий імбир за смаком.

Дивіться відео, як приготувати малиновий лимонад з базиліком:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом простого полуничного лимонаду, а також розповідали, як зробити лимонад з вишнею.