Як зробити смачний салат з крабових паличок з кукурудзою і сухариками

5 лютого 2020, 16:54
Рецепт святкового крабового салату

Салат з крабових паличок

Смачний крабовий салат з кукурудзою і сухариками стане улюбленим для всіх, хто обожнює крабові палички. Він дуже легкий, апетитний і швидко готується, особливо, якщо відварити яйця заздалегідь.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані крабові палички:

Реклама

Читайте також:

Крабовий салат з кукурудзою і грінками

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Час приготування:

  • 197 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 2-3 яйця
  • 6 крабових паличок
  • 3 ст.л. консервованої кукурудзи
  • 2 скибочки грінок
  • 1 пучок салатного листя
  • Майонез – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити круто, остудити і почистити. Розрізати на шість частин.
  2. Хліб нарізати кубиками, посипати сіллю і перцем і підсушити в духовці або на сковороді. За бажанням посипати спеціями або сушеними травами.
  3. Крабові палички порізати навскоси великими скибочками.
  4. Викласти на тарілку листя салату, зверху красиво розкласти крабові палички, кукурудзу, грінки та яйця. Заправити майонезом після подачі.

Як вибрати якісні крабові палички

  • На упаковці обов'язково повинна бути надрукована докладна інформація про виробника, склад, місце і дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання;
  • Якщо в складі на першому місці значиться сурімі або рибне філе, значить, риба в ньому становить більшу частину обсягу;
  • Хороші крабові палички акуратні й рівні, соковиті і пружні. Вирізняються вони можуть бути тільки з одного боку, колір – від світло-рожевого до яскраво-червоного. Основна частина палички – біла;
  • Охолоджені крабові палички повинні знаходитися в холодильних вітринах, заморожені – в холодильних шафах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з креветками, авокадо і картоплею . "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з крабових паличок і кальмарів .