Як зробити торт "Лимонний аромат" без випічки

27 січня 2020, 14:54
Рецепт торта з печива зі згущеним молоком і лимоном

Як правильно пити капучино / Фото: Unsplash

Торт з печива з лимоном – дуже простий і смачний десерт. Інгредієнтів для нього потрібно мінімум, але результат неодмінно порадує.

Дивіться відео, як приготувати сметанник без випічки:

Реклама

Для приготування торта вам знадобиться прямокутна або квадратна роз'ємна форма. Але якщо її немає, підійде будь-який квадратний або прямокутний контейнер.

Читайте також:

Реклама

Лимонний торт без випічки

Час приготування:

  • 30 хвилин + час на охолодження

Калорійність:

Реклама
  • 327 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 банка згущеного молока
  • 250 мл вершків для збивання (33-35%)
  • Сік двох середніх лимонів
  • 350-400 г пісочного печива

Спосіб приготування:

  1. Охолоджені вершки збити.
  2. Додати згущене молоко і сік двох лимонів, ще трохи збити.
  3. Форму застелити харчовою плівкою. Так торт буде легше витягти.
  4. Викласти шар печива, щедро покрити його кремом. Повторити шари. Зверху повинен бути крем.
  5. Поставити торт в холодильник на ніч.
  6. Витягти десерт з форми, знявши бортики або потягнувши за краї плівки.
  7. Розрізати на шматочки і прикрасити за бажанням. Як декор можна використовувати шоколад, цукерки, ягоди, фрукти, цукати.

Корисна порада

Перш ніж видавлювати сік з лимонів, зніміть з них цедру . Її можна висушити і використовувати в подальшому для м'яса, випічки або чаю.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лимонний сирник від Юлії Висоцької.