Як зробити сирні кульки з виноградом і горіхами

12 лютого 2020, 20:05
Рецепт холодної святкової закуски

Сирні кульки з виноградом

Сирні кульки з виноградом і горіхами – ідеальна закуска для святкового столу. Ваші гості будуть в захваті від такого частування. Найкраще доповнення до сирних кульок – келих холодного білого вина.

Дивіться відео, як вибрати смачний виноград:

Реклама

Читайте також:

Сирні кульки з виноградом

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 386 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Виноград рожевий (великий) – 10 шт.
  • Крем-сир – 150 г
  • Сир з пліснявою "Рокфор" – 130 г
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Фісташки – 150 г

Спосіб приготування:

  1. Зніміть ягоди винограду з грона, зробіть надрізи, дістаньте кісточки.
  2. Змішайте крем-сир і сир з пліснявою.
  3. Волоські горіхи і фісташки перебейте в подрібнювачі до отримання великих крихт.
  4. Викладіть порцію сирної маси на долоню, розплющіть, розмістіть по центру одну ягоду винограду.
  5. Заліпіть, сформуйте кульку і обваляйте її в горіхових крихтах. Так само сформуйте інші кульки.

Корисна порада

Якщо ви не любите сир з пліснявою, замініть його на нейтральниший. Або додайте не дуже кислий кисломолочний сир.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирних кульок з крабовими паличками. "Сьогодні" також писали, як зробити сирні кекси з зеленню.