Як зробити соковитий шашлик в мультиварці з ківі

27 квітня 2020, 18:58
Рецепт смачного шашлику, який можна зробити на власній кухні

Шашлик з ківі в мультиварці

Шашлик з ківі, приготований в в мультиварці, буде відрізнятися від класичного, але вийде дуже ніжним, м'яким і соковитим.

Ківі, яке входить до складу маринаду, має властивість затримувати сік м'яса всередині, а також пом'якшувати його. Таким чином, шашлик буде просто танути в роті.

Реклама

Шашлик в мультиварці з ківі

Шашлик з ківі в мультиварці

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 150 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 кг м'яса (телятини, свинини, філе курки або індички)

Для маринаду:

Реклама
  • 2 ківі
  • 2 болгарських перцю
  • 4 ріпчасті цибулі
  • Сіль, перець – за смаком
  • Мелений коріандр – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Для початку зняти шкірку з ківі і очистити дві цибулини. Скласти все в блендер і добре збити, поки не вийде однорідний соус.
  2. Нарізати болгарський червоний солодкий перець великими півкільцями, а дві цибулини, що залишилися, – кільцями.
  3. М'ясо помити і розрізати на середні шматки. Посолити і поперчити, натерти його меленим коріандром. Потім додати соус, а також нарізані болгарський перець і цибулю. Все добре перемішати і поставити в холодильник маринуватися, приблизно на 2-3 години.
  4. Викласти м'ясо в мультиварку разом з маринадом і виставити режим "Випічка" (час приготування – 45-60 хвилин).

На замітку

Перед подачею на стіл блюдо можна прикрасити свіжою зеленню.

Дивіться відео, як посмажити шашлик, не виходячи з дому:

Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати кращий маринад для шашлику . Ми також ділилися рецептами шашлику на сковороді .