Щоб "підсолодити" прискіпливих Близнюків, запропонуйте їм пончики в сиропі / Фото: Скріншот із відео
Йогуртові пончики, обсмажені у фритюрі , – смачний десерт, який можна посипати цукровою пудрою і з'їсти разом з чаєм, кавою або сиром. Рецепт від Григорія Германа, ведучого телеканалу "Україна".
Пончики в рожевому сиропі
Щоб "підсолодити" прискіпливих Близнюків, запропонуйте їм пончики в сиропі / Фото: Скріншот із відео
Час приготування:
- 30 хвилин
калорійність:
- 452 ккал на 100 г
Складові:
- 1 склянка борошна
- 5 г розпушувача
- 4 ст. л. густого йогурту
- 6 ст. л. вершкового масла
- 1 склянка води
- 2 склянки цукру
- 70 г варення з троянди
- 6 волоських горіхів
- лохина
Спосіб приготування:
- Зробити густий сироп з води, цукру і рожевого варення. Не кип'ятити.
- Змішати всі сухі інгредієнти і додати м'яке вершкове масло, розтерти в крихту. Потім додати йогурт і замісити густе тісто.
- Нагріти олію в сотейнику. Зробити з тіста невеликі кульки, приплюсніть їх в центрі й обсмажте у фритюрі до золотистого кольору.
- Готові пончики відразу ж кинути в сироп і залишити там на дві-три хвилини.
- Перекласти солодкі кульки на тарілку, прикрасити волоськими горіхами і лохиною.
Нагадаємо, раніше ми ділилися найкращим рецептом пончиків із корицею від Юлії Висоцької .