Як зробити пончики в сиропі: покроковий рецепт від Григорія Германа

31 жовтня 2019, 15:18
Готуємо солодкі кульки по-індійськи

Щоб "підсолодити" прискіпливих Близнюків, запропонуйте їм пончики в сиропі / Фото: Скріншот із відео

Йогуртові пончики, обсмажені у фритюрі , – смачний десерт, який можна посипати цукровою пудрою і з'їсти разом з чаєм, кавою або сиром. Рецепт від Григорія Германа, ведучого телеканалу "Україна".

Реклама

Читайте також:

Пончики в рожевому сиропі

Щоб "підсолодити" прискіпливих Близнюків, запропонуйте їм пончики в сиропі / Фото: Скріншот із відео

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

калорійність:

  • 452 ккал на 100 г

Складові:

Реклама
  • 1 склянка борошна
  • 5 г розпушувача
  • 4 ст. л. густого йогурту
  • 6 ст. л. вершкового масла
  • 1 склянка води
  • 2 склянки цукру
  • 70 г варення з троянди
  • 6 волоських горіхів
  • лохина

Спосіб приготування:

  1. Зробити густий сироп з води, цукру і рожевого варення. Не кип'ятити.
  2. Змішати всі сухі інгредієнти і додати м'яке вершкове масло, розтерти в крихту. Потім додати йогурт і замісити густе тісто.
  3. Нагріти олію в сотейнику. Зробити з тіста невеликі кульки, приплюсніть їх в центрі й обсмажте у фритюрі до золотистого кольору.
  4. Готові пончики відразу ж кинути в сироп і залишити там на дві-три хвилини.
  5. Перекласти солодкі кульки на тарілку, прикрасити волоськими горіхами і лохиною.

Нагадаємо, раніше ми ділилися найкращим рецептом пончиків із корицею від Юлії Висоцької .