Рулет з фаршу з беконом
М'ясний рулет з фаршу з яйцем та беконом – смачна і оригінальна страва для святкового великоднього столу.
Ви можете взяти для приготування цього рулету яловичий або змішаний фарш. А якщо хочете зробити рецепт ще дієтичнішим, зробіть фарш з філе курки або індички.
М'ясний рулет з яйцем і беконом
Рулет з фаршу з беконом
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 193 ккал на 100 г
Складові:
- 600 г яловичого фаршу
- 400 г курячого фаршу
- 400 г бекону
- 5-6 яєць
- Половина середнього цукіні або 1 морква
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- рослинна олія
- 1 ст. л. з гіркою кукурудзяного крохмалю
- 1 ч. л. солодкої меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Відваріть яйця круто, остудіть і почистіть.
- Очистіть цибулю і часник, дуже дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і часник у двох ложках олії, до м'якості. Посипте паприкою, перемішайте, зніміть з вогню і остудіть.
- Змішайте яловичий і курячий фарш зі смаженою цибулею та часником. Натріть цукіні або моркву на середній тертці, додайте до фаршу. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
- Змішайте крохмаль зі 3 ст. л. холодної води до однорідності, додайте до фаршу і ще раз дуже ретельно вимісіть.
- Змастіть олією форму для кексу, застеліть її тонкими смужками бекону внахліст. Акуратно викладіть зверху приблизно третину м'ясного фаршу.
- На фарш в ряд викладіть варені яйця. Зверху розподіліть фарш, що залишився, щільно притисніть. Накрийте вільними краями бекону.
- Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 40-50 хвилин або до рум'яної скоринки.
Як подавати рулет
Акуратно переверніть готову страву на тарілку. Коли рулет трохи охолоне, розрізати його на порції і подавайте із салатом зі свіжих овочів.
Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром.