Як зробити хот-доги з листкового тіста в духовці

27 травня 2020, 10:15
Рецепт гарячої закуски від знаменитого кулінара Айни Гартен

Хот-дог з листкового тіста

Хот-дог – це сосиска або ковбаска в надрізаній булочці з додаванням кетчупу, майонезу або гірчиці. Існує маса різновидів цієї страви.

Айна Гартен, американська ведуча і письменниця кулінарних книг, радить зробити швидкі хот-доги з листкового тіста в духовці з діжонською гірчицею. Їх можна подавати на сніданок, а також брати з собою на пікнік.

Реклама

Хот-доги з листкового тіста в духовці

Хот-дог з листкового тіста

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 275 ккал на 100 г

Складові:

  • 1-2 листи розмороженого листкового дріжджового тіста
  • Гарна діжонська гірчиця
  • 4 сосиски для хот-дога
  • 1 яйце, збите з 1 столовою ложкою води
  • Морська сіль
  • Мелений чорний перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °С.
  2. Покладіть холодне листкове тісто на дошку і відріжте смужку довжиною з сосиску для хот-дога і шириною 13 см.
  3. Щедро змастіть частина тіста шириною 7 см діжонською гірчицею.
  4. Помістіть сосиску на кінець тіста, намазаний гірчицею, і загорніть на один оборот, щоб сосиска була обгорнута в один шар тіста і гірчиці.
  5. Змастіть наступну смужку тіста шириною 2 см збитим з водою яйцем і повністю загорніть сосиску в тісто.
  6. Повторіть з рештою тіста і сосисок.
  7. Помістіть хот-доги швом вниз на деко, застелене пергаментним папером. Змастіть збитим яйцем і рясно посипте морською сіллю і перцем.
  8. Випікайте впродовж 15-20 хвилин, поки тісто не підрум'яниться.

Як подавати хот-доги

Подавайте хот-доги гарячим разом з улюбленими соусами і свіжими овочами.

Дивіться відео, як зробити смачні хот-доги на грилі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати корисну домашню шаурму. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зробити рулетики з лаваша з куркою.