Як зробити чіа-пудинг з двох інгредієнтів

7 вересня 2020, 17:20
Насіння чіа потрібно обов'язково замочити перед вживанням

Додавайте в пудинги насіння чіа

Насіння чіа – популярний суперфуд для молодості шкіри і гарного травлення. У них багато білка, кальцію і магнію.

Насіння чіа багаті клітковиною, завдяки чому довше зберігається відчуття ситості. Вони також є відмінним джерелом антиоксидантів і мають сильні протизапальні властивості.

Реклама

Якщо ви готові включити цю багату на поживні речовини добавку в свій раціон, візьміть на замітку простий рецепт чіа-пудингу з двох основних інгредієнтів.

Пудинг з насінням чіа

Додавайте в пудинги насіння чіа

Реклама

Час приготування:

  • 5 хвилин + час для замочування

Калорійність:

  • 160 ккал на 100 г

Складові:

Реклама
  • 1/2 склянки мигдалевого молока (або молока на ваш вибір)
  • 2 столові ложки насіння чіа
  • Мед або підсолоджувач на ваш вибір (за бажанням)

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Насипте насіння чіа в баночку ємністю 250 мл.
  2. Додайте мигдальне молоко і перемішайте, щоб рідина покрила зерна.
  3. За бажанням додайте мед і добре перемішайте. Залиште на хвилину і знову перемішайте.
  4. Накрийте і поставте пудинг на ніч в холодильник. За бажанням прикрасьте фруктами або ягодами.

Корисна порада

У пудинг можна додати ложку темного какао-порошку без цукру.

Дивіться відео, як вибрати рослинне молоко:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смузі-боул з насінням чіа.