Як зробити бананові сирники на сніданок

27 листопада 2019, 09:00
Діти будуть в захваті від цих солодких сирників

Бананові сирники

Сирники з додаванням банана виходять ніжними, ароматними і дуже смачними. Їх можна подавати разом з медом, сметаною або варенням.

Дивіться відео, як зробити незвичайні рожеві сирники:

Реклама

Банани для приготування сирників потрібно брати дуже стиглі, а сир – не дуже жирний і вологий.

Читайте також:

Реклама

Бананові сирники на сковороді

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 129 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Сир – 500 г
  • Банан – 1 шт.
  • Олія – 70-80 г
  • Ізюм – 50 г
  • Борошно – 5 ст. л.
  • Курячі яйця – 2-3 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 пакетик

Спосіб приготування:

  1. Викладаємо в миску сир і розминаємо за допомогою вилки. Туди ж розбиваємо курячі яйця і додаємо 4 ст. л. борошна, сіль, цукор і ванільний цукор. Все добре перемішуємо до однорідності.
  2. Ізюм висипаємо в мисочку, заливаємо гарячою водою і відставляємо на 15 хвилин.
  3. Банан очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Зливаємо воду з мисочки з родзинками і обсушуємо його на паперовому рушнику.
  5. Додаємо підготовлені родзинки і банан в сирну масу. Ретельно перемішуємо.
  6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Вологими руками ліпимо невеликі круглі сирні коржики. Викладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
  7. Подаємо бананові сирники гарячими.

Секрети приготування смачних сирників

  • Сирники готувати просто , Але є свої хитрощі: спочатку сир потрібно протерти через сито завдяки цьому в масі не залишиться грудочок і вона буде еластичною, а сирники вийдуть повітряними;
  • Сир краще використовувати з низьким вмістом жиру або взагалі знежирений: зручніше змішувати з іншими інгредієнтами;
  • Муки багато не потрібно, інакше сирники будуть "гумовими";
  • А щоб сирники не підгорали, не кладіть багато цукру і не робіть вогонь занадто сильним.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирників з в'яленої журавлиною і ягідним соусом. "Сьогодні" також писали, як приготувати сирники без яєць і цукру .