Як обробити запечену птицю: покрокова інструкція

28 грудня 2017, 10:00
Якщо ви вирішили приготувати курку в духовці, дізнайтеся, як правильно її розрізати

Запечена курка на Новий рік Фото: timolina / Freepik

Багато хто з нас любить курку чи качку, приготовлену в духовці цілком. На таке блюдо не потрібно витрачати багато сил і часу. Однак запечену птицю потрібно ще й правильно обробити. Читайте наші поради, як це зробити.

1. Візьміть довгий ніж з тонким лезом і вилку.

Реклама

2. Вставте ніж в місце, де стегнова кістка з'єднується з тілом індички.

3. Відокремте стегно індички від решти тулуба, знайшовши суглоб і розрізаючи м'ясо вздовж нього.

4. Знайдіть суглоб на нозі індички і ріжте уздовж нього до того часу, поки ніжка не відійде від стегна.

Реклама

5. Зрізуйте м'ясо вздовж кісток, намагаючись одяглися якомога більше м'яса за один розріз, щоб потім не виколупувати залишки повторно.

6. Наріжте м'ясо шматочками.

7. Знайдіть суглоб, що з'єднує крило з тілом індички і, рухаючись ножем уздовж суглоба, відокремте його від тіла.

Реклама

8. Грудка птиці нарізається паралельно.

Нагадаємо, раніше ми ділилися кращими рецептами новорічних страв з птиці.

Дивіться відео, як легко позбутися від кісток в рибі: