Як приготувати весняний салат з редису з яйцем і огірками

23 березня 2018, 18:49
Яскравий салат до Великодня

Весняний салат з редису Фото: Ірина Павліна

Дуже просте і смачне поєднання редису з вареними яйцями, огірками і зеленою цибулею. Для заправки можна використовувати сметану або натуральний йогурт. Спробуйте!

Салат з редису з огірками

Інгредієнти:

Реклама
  • 2 курячих яйця
  • 2 огірка
  • 5 штук. редису
  • 2 стебла зеленої цибулі
  • 3-4 ст.л. сметани або грецького йогурту
  • 1 ч.л. діжонськой гірчиці
  • сіль

Рецепт приготування:

  1. Яйця відварити круто, остудіть і почистіть. Наріжте кружечками або кубиками.
  2. Овочі та зелень помийте під проточною водою.
  3. Редис і огірки наріжте тонкими півкільцями, зелену цибулю подрібніть.
  4. Змішайте в салатниці редис, огірки, нарізану зелену цибулю і яйця. Заправте сметаною, змішаної з гірчицею, посоліть.
  5. Акуратно перемішайте і подавайте салат разом з хрустким житнім хлібом.


Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" делився рецептом пісного салату з авокадо і мандаринів. Ми також писали, як приготувати м'ясний рулет з морквою і зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дивіться відео, як приготувати салат в половинках авокадо:

Реклама