Як приготувати сирну запіканку з персиками, ваніллю і лимонною цедрою

2 серпня 2019, 09:00
Апетитний літній сніданок для всієї родини

Щоб приготувати ідеальну сирну запіканку, вам не знадобляться складні і дорогі інгредієнти. Адже головний секрет цієї страви полягає в тому, щоб вибрати якісний сир.

Дивіться відео, який сир кращий – базарний чи магазинний

Реклама

Якщо ви додасте у сирну запіканку шматочки персиків, то отримаєте по-справжньому літній сніданок. Запіканку можна подавати з варенням, сметаною, згущеним молоком або десертними соусами домашнього приготування.

Запіканка з сиру з персиками

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Складові:

  • 600 г сиру
  • 5 ст.л. цукру
  • 4 яйця
  • 300 мл сметани
  • 4 ст.л. манної крупи
  • 1 пакетик ванільного пудингу
  • 1 ч.л. з гіркою розпушувача
  • 2 персики
  • 1 ст.л. борошна
  • Цедра одного лимона

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Персики помити, видалити кісточки і нарізати м'якоть кубиками. Обваляти в борошні.
  2. Сир подрібнити в блендері до крему.
  3. По одному додати яйця, щоразу перемішуючи.
  4. Додати сметану, манну крупу, порошковий ванільний пудинг, розпушувач, шматочки персиків і дрібно натерту лимонну цедру.
  5. Форму для випічки діаметром 23 см змастити маслом. Викласти сирне тісто.
  6. Запікати на середньому рівні духовки за температури 180 градусів до золотистого кольору. Щоб запіканка не розтріскувалася, вниз можна поставити деко з окропом.
  7. Готову сирну запіканку залишити в напіввідкритій духовці на 20 хвилин. Після цього зняти роз'ємне кільце з форми і дати охолонути.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про корисні властивості персиків.