Як приготувати сирник з апельсинами на сніданок

28 грудня 2019, 10:04
Рецепт смачної сирної запіканки з апельсиновою цедрою і ваніллю

Сирник з апельсинами

Сирна запіканка – страва, яку можна їсти хоч кожен день. Особливо, якщо завжди готувати її по-різному.

Дивіться відео, як вибрати якісний сир:

Реклама

Пропонуємо додати в класичний сирник сік і цедру апельсина – так він отримає чудовий смак і аромат.

Читайте також:

Реклама

Апельсиновий сирник в духовці

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

Реклама
  • 112 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Цукор – 1 тонкий стакан
  • Сир – 400 г
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Цедра і сік одного апельсина
  • Манна крупа – 5 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Збити міксером або блендером все інгредієнти.
  2. Перекласти сирну масу в змащену маслом форму.
  3. Випікати при 180 ºС протягом 40 хвилин або до золотистої скоринки.

Як подавати сирник

Готову запіканку трохи остудити, за бажанням посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом .

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку з ожиною . "Сьогодні" також ділилися рецептами запіканки із сиру з яблуками .