Як приготувати салат з куркою, грибами і огірками

10 січня 2020, 14:40
Рецепт смачного салату без майонеза

Салат з куркою і грибами

Салат з куркою і грибами підійде не тільки до святкового столу, але і на кожен день. Його великий плюс – доступність всіх продуктів. До салату можна подавати два види заправки.

Дивіться відео, як приготувати вершковий салат з пасти:

Реклама

Салат з грибами, куркою і яйцем

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 215 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 300 г грибів
  • 1/2 банки кукурудзи
  • 1 огірок
  • 3 яйця
  • 1 цибуля
  • 1 морква

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Гриби ріжемо не дуже дрібно, обсмажуємо в невеликій кількості оливкової рафінованої олії. Солимо, перчимо. Відкидаємо на паперовий рушник, щоб вийшов зайвий жир.
  2. Подрібнимо цибулю, моркву, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
  3. Відварені яйця ріжемо на невеликі кубики. З кукурудзи зливаємо розсіл.
  4. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо салат, солимо за бажанням.

Як зробити заправки для салату

Заправка 1: несолодкий йогурт або сметана, за бажанням змішані з часником і зеленню.

Заправка 2: соєвий соус з оливковою олією 1: 1.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салат "Цезар" з куркою . "Сьогодні" також ділилися рецептом кіпрського салату з курячого філе з грейпфрутом.